ΥALCO’s collaboration with the Brown Acropol by Brown Hotels Collection

Yalco Brown Acropol by Brown Hotels Collection

Η YALCO, στο πλαίσιο των στρατηγικών της συνεργασιών στο χώρο του ξενοδοχειακού εξοπλισμού (HO.RE.CA.), χαιρετίζει τη συνεργασία της με το Brown Acropol by Brown Hotels Collection. Η συνεργασία αφορά στον εξοπλισμό των εστιατορίων, του bar και της κουζίνας του νέου high-end ξενοδοχείου, με μοναδικής ποιότητας και αισθητικής προϊόντα διεθνών οίκων, αλλά και με εξατομικευμένα πορσελάνινα σκεύη, που δημιουργήθηκαν ειδικά για το πρώτο των Brown Hotels στην Ελλάδα.

Σε πλήρη αρμονία με τον κοσμοπολίτικο αέρα του Brown Acropol, η YALCO εξόπλισε τους χώρους των εστιατορίων, με ποτήρια και πορσελάνες οι οποίες διακοσμήθηκαν στο ειδικό διακοσμητήριο πορσελάνης της ΙΩΝΙΑ στα Οινόφυτα, με αποκλειστικά σχέδια του Brown Acropol ώστε να εξυπηρετούν την fine dining εμπειρία που προσφέρει το ξενοδοχείο.

Επιπλέον, η YALCO εξόπλισε το retro bar του Brown Acropol με σκεύη που ταιριάζουν απόλυτα στο κλασικό και ταυτόχρονα hip urban περιβάλλον, συμπληρώνοντας αρμονικά τη retro cool αισθητική του χώρου. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι για τον εξοπλισμό της κουζίνας, επιλέχθηκαν προϊόντα ευρωπαϊκών οίκων που αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα η YALCO.

Η συνεργασία της YALCO με το Brown Acropol Hotel Athens εντάσσεται στο πλαίσιο της δυναμικής δραστηριοποίησης της εταιρείας στον τομέα του HO.RE.CA. και αφορά αφενός τον εξοπλισμό, ξενοδοχείων, εστιατορίων και χώρων μαζικής εστίασης απευθείας ή μέσω των συνεργατών της και αφετέρου στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών για την υποστήριξη της λειτουργίας ξενοδοχείων, εστιατορίων και κουζίνας σε όλη την Ελλάδα. Επιπλέον, η YALCO διαθέτει in-house δημιουργικό τμήμα και διακοσμητήριο που αναλαμβάνει την εξατομικευμένη διακόσμηση των επιτραπέζιων πορσελάνινων σκευών, ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στο περιβάλλον στο οποίο προορίζονται να χρησιμοποιηθούν, ενώ συνήθης είναι και η πρακτική συνεργασίας με τον αρχιτέκτονα ή διακοσμητή του εκάστοτε πελάτη προκειμένου να επιτευχθεί η απόλυτη εξατομίκευση (customization). Στη συνέχεια, εξειδικευμένοι τεχνίτες αναλαμβάνουν τη διακόσμηση των πιάτων και λοιπών πορσελάνινων επιτραπέζιων σκευών, εξασφαλίζοντας ένα άριστο ποιοτικά αποτέλεσμα. Το σύνολο των υπηρεσιών αυτών, σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία της εταιρείας, έχουν αναδείξει την YALCO πρωτοπόρο στο χώρο της.