Η YALCO λανσάρει το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα της ΙΩΝΙΑ

Ιωνία eshop

H Yalco με χαρά ανακοινώνει το λανσάρισμα του e-shop της ΙΩΝΙΑ, ανοίγοντας έτσι ένα νέο κεφάλαιο στην 40ετή πορεία του αγαπημένου brand οικιακού και επαγγελματικού εξοπλισμού. Η δημιουργία του νέου καναλιού πώλησης εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο της στρατηγικής ψηφιακού μετασχηματισμού της εταιρείας, ενώ αναμένεται να ενισχύσει το ήδη υπάρχον δίκτυο καταστημάτων λιανικής και να αποτελέσει ένα επιπλέον μέσο επαφής και διάδρασης με τους φίλους του brand.

To νέο e-shop, εύχρηστο και απλό στη λειτουργία του, περιλαμβάνει την πλήρη γκάμα των προϊόντων ΙΩΝΙΑ, πιάτα φαγητού, ποτήρια, κανάτες, μαχαιροπίρουνα, αξεσουάρ καφέ τσαγιού και είδη διακόσμησης. Παράλληλα, περιλαμβάνει και είδη από μεγάλους οίκους του εξωτερικού που αντιπροσωπεύει η Yalco στην Ελλάδα, όπως π.χ. Degrenne, Typhoon, Arc κ.ά.

Αυτό όμως που έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον είναι ότι μέσα από το e-shop, ο επισκέπτης θα μπορεί να σχεδιάσει το σερβίτσιο που επιθυμεί, με το δικό του προσωπικό γούστο! Οι δυνατότητες είναι ανεξάντλητες· για παράδειγμα μπορεί να είναι το μονόγραμμα του χρήστη, η ημερομηνία γάμου, αγαπημένα λουλούδια, μοτίβα από τη διακόσμηση του σπιτιού, του γραφείου ή του σκάφους και καθετί που θα ήθελε κάποιος να αποτυπώσει σε ένα σερβίτσιο. Αξίζει να σημειωθεί ότι το μοναδικό σερβίτσιο παραδίδεται σε ειδική συσκευασία, μαζί με το πιστοποιητικό γνησιότητας και αποκλειστικότητας του σχεδίου.

ΙΩΝΙΑ eshop

Τέλος, το νέο e-shop θα περιλαμβάνει βρει ειδική ενότητα Blog όπου ο επισκέπτης θα μπορεί να βρίσκει συμβουλές και προτάσεις π.χ. διακόσμησης, δώρων, φροντίδας του οικιακού εξοπλισμού κ.ο.κ.

Διαθέτοντας την πλήρη γκάμα των προϊόντων ΙΩΝΙΑ, τη δυνατότητα εξατομίκευσης των σκευών αλλά και τις περαιτέρω υπηρεσίες (συμβουλές, προτάσεις), το νέο e-shop αναμένεται να αποτελέσει όχι μόνο ένα κανάλι πώλησης αλλά και ένα δυναμικό μέσο επαφής με τον καταναλωτή. Πραγματική φιλοδοξία του εγχειρήματος είναι να διαφανεί η αληθινή φροντίδα που διατρέχει όλη την αλυσίδα σχεδιασμού, παραγωγής και διάθεσης των προϊόντων ΙΩΝΙΑ, μέχρι το σερβίρισμα του γεύματος στο σπίτι.

 

Επισκεφθείτε το εδώ: https://www.ionia.gr