yalco

Επαγγελματικός εξοπλισμός

horeca

Ξέρουμε τον επαγγελματία καλύτερα από τον καθένα γιατί για πάνω από 100 χρόνια σκεφτόμαστε με τον ίδιο τρόπο και του παρέχουμε λύσεις που διακρίνονται για την εξαιρετική ποιότητα, την υψηλή αισθητική και τη βέλτιστη σχέση ποιότητας-τιμής.

Η Συλλογη μας

Πιατικα07

Ποτηρια07

Μαχαιροπιρουνα03

Cafe-Bar03

Buffet & Service10

Εξοπλισμος Κουζινας08

Υποδοχη & Οροφοι03

Banquet & Συνεδριακος εξοπλισμος

NoveltiesNoveltiesNoveltiesNoveltiesNoveltiesNovelties

Αιθέρια ομορφιά & αντοχή από τη συλλογή Le Ballet της RAK.

Θρυλική πορσελάνη λόγω της πολύ υψηλής μηχανικής και φυσικής αντοχής της, η Bone China έχει μεγάλη αντοχή στο τσιπάρισμα, φωτεινότητα και αιθέρια ομορφιά. Ως κορυφαίος χορευτής δίνοντας την σημαντικότερη παράσταση, η Bone China φέρνει δημιουργικότητα στο προσκήνιο για να λάμψουν τα γαστρονομικά έργα τέχνης

Μοιραστείτε μοναδικές στιγμές με τη σειρά Krush της RAKstone.

Αυτή η συλλογή γεννήθηκε με τη δημιουργία ενός νέου υλικού από την επιθυμία να μοιραζόμαστε μοναδικές αναμνήσεις. Η έμπνευση προέρχεται από τη διαδικασία χειροποίητης κατασκευής και διακόσμησης σε παραδοσιακά κεραμοποιεία.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΗΡΙΟ HORECA

Σχέδια μοναδικά

όπως εσείς

Η επιχείρησή σας είναι μοναδική, όπως κι εσείς. Έτσι μπορεί να είναι και ο εξοπλισμός της.

Έχουμε τη γνώση και τον τρόπο να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τα προϊόντα που σας αρέσουν από τις συλλογές μας και στη συνέχεια να τα διακοσμήσουμε αποκλειστικά για εσάς με προτάσεις που θα προέλθουν απο τα εξειδικευμένα τμήματα της εταιρείας μας.

μαθετε περισσοτερα

Ξεχωρίστε με μοναδικά πρωτότυπα σχέδια εμπνευσμένα από το λογότυπό σας, την εταιρική σας ιστορία, μοτίβα από τη διακόσμηση του χώρου σας ή απλά κάτι που σας εκφράζει.

μαθετε περισσοτερα

Μας εμπιστεύθηκαν

ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΙ ΧΩΡΟΙ

Δείτε τα προϊόντα μας

Σταθερά πιστεύουμε στην πελατοκεντρική φιλοσοφία, την οποία υπηρετούμε διαχρονικά και με συνέπεια στα 100 χρόνια της διαδρομής μας. Στο πλαίσιο αυτό, έχουμε εκθέσεις έκτασης χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και στη Ρόδο για να μπορούν καθημερινά οι πελάτες μας να έρχονται σε επαφή με τα νέα, αλλά και τα αγαπημένα προϊόντα των συλλογών μας και να καθοδηγούνται από το εξειδικευμένο τμήμα πωλήσεων της YALCO.

Δευτέρα έως Παρασκευή

9 π.μ. - 5 μ.μ.

ΑΘΗΝΑ

Ανδρέα Μεταξά 9, Κηφισιά, Τ.Κ. 14564

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

5ο χλμ. Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Κατερίνης (Καλοχώρι), Τ.Κ. 54110

ΡΟΔΟΣ

4ο χλμ. Ρόδου-Λίνδου

Πρόσφατες Εκθέσεις

Η YALCO είναι σταθερά παρούσα στις σημαντικότερες κλαδικές επαγγελματικές εκθέσεις τόσο διεθνώς, όσο και στην Ελλάδα.

Συμμετέχουμε τόσο με εταιρική παρουσία, όσο και μέσα από τα brands μας σε εκθέσεις διεθνούς κύρους όπως η ΑΜΒΙΕΝΤΕ στη Γερμανία, αλλά και σε κάθε σημαντική έκθεση στην Ελλάδα, όπως η HORECA και η XENIA.

H παρουσία μας στις εκθέσεις διακρίνεται από πρωτοτυπία και πληρότητα και υπογραμμίζει την ηγετική μας θέση στον κλάδο.

Xenia 2020

Ambiente 2020

HoReCa 2018

Μιλήστε σήμερα
με έναν εκπρόσωπο

Στείλτε μας το μήνυμά σας

    * ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

    Τα στοιχεία αυτής της φόρμας θα χρησιμοποιηθούν για την επικοινωνία μας μαζί σας καθώς και για ό,τι αναφέρεται στην σελίδα Προστασία Προσωπικών Δεδομένων.